Начало          Проекти          Видео          Статии          Контакт
 
 
        Партньорство       Дарения       Събития   
           
"Единственото нещо необходимо на злото да триумфира е добрите хора да не правят нищо."
Едмънд Бърг

мултимедийни материали, филми на DVD, аудио дискове,книги
 
 

КАМБАНИТЕ НА АДА 1Опасностите от Рокендрола

 

180 минути

Това е пътуване в тъмната страна на рока „Камбаните на Ада" разкрива посланието зад музиката. Там Вие ще погледнете в лицето на нещо извън човешкия потенциал - духовната сила на рокендрола.


„Камбаните на ада - опасностите от рокендрола е шокиращата истина ... най - обширното и изчерпателното представяне на измамата стояща зад рок музиката." - Рон Боеме, младежи с мисия, национален офис.
„Абсолютно съм убеден от положителни модели, които младите да следват. Горещо препоръчвам „Камбаните на Ада", защото не само показва ексцентричния и бунтовен живот на много от днешните идоли, но също така го противопоставя на истинския модел - Исус Христос." - Дарел Грийн, Вашингтон Редскийнс.


„Това невероятно силно видео се изправя срещу сериозни теми, което ще допринесе до обсъждането на редица наболели въпроси, засягащи младежите днес." - Бари Тейлър, бивш озвучи тел на AC/DC.


Ерик Холмберг - автор и водещ на „Камбаните на Ада" е прекарал своята младост погълнат от рок музиката. Това преживяване от първа ръка с няколко годишно проучване, довежда до появата на това видео. То е най-изчерпателният анализ, който някога е правен за духовния произход на рока. Като основател на „Reel to Real ministries", Ерик е правил представяния на теми от рока до аборта. Гледан от милиони по света. Безброй животи са променени в резултат от филма, Ерик е известен говорител на конференции, може също да бъде видян и чут по национални, кабелни телевизии и радиостанции.

 Живот след смъртта 2
Живот след смъртта
Ангелите – чудните вестители
До Ада и Обратно - Трейлър
Феноменът Лазар - Трейлър 2
Феноменът Лазар - Трейлър 1

Аз Бях Екстрасенс 
 
 
                      Всички права запазени 2009