HOME
Фондация Инфинити е създадена с цел разпространение на мултимедийни материали, филми на DVD, аудио дискове, книги и други, които помагат за издигането и насърчаването на християнските ценности в България. Видяхме нуждата от това служение, като разбрахме, че силата на медията и нейното влияние е голяма. Ето защо ние решихме да се посветим на това, като достигаме хората с евангелието по един съвременен и нов начин.

За това кратко време от както стартирахме служението, видяхме как хиляди българи гледаха с голям интерес първия ни проект, филма "До ада и обратно". Филмът получи огромен успех и подкрепа. Това отново потвърди и ни показа огромната нужда от този вид служение.

Също така видяхме нуждата от разрешаването на много проблеми в нацията ни, като основно сме се спряли върху някои от тях:
  • нуждата от спасение на погиващите чрез Исус Христос;
  • правилното ориентиране на младото поколение относно съвременната музика;
  • сексуално обърканите, наранени хора и нуждата им от изцеление;
  • убийството в лицето на аборта и други;
Разполагаме с много ценни видео материали свързани с тези проблеми, които са в работен процес и трябва да достигнат до всеки, който се нуждае да разбере истината и да получи помощ и разрешение на проблемите си, които са достигнали своята връхна точка в семейството и обществото ни. Ето защо се нуждаем от помощта и подкрепата, на всеки, който не желае да остане безразличен към тези проблеми. Вярваме, че заедно можем да бъдем отговор и помощ на много хора, които се нуждаят да чуят истината и да бъдат свободни.
HOME            PROJECTS            VIDEO            ARTICLES             CONTACT            PARTNERS            DONATION               EVENTS          
Infinity pure passion